Menu
Your Cart

Ruohonleikkurit

Ruohonleikkuri, kesä ja vastaleikatun nurmikon tuoksu. Valitsemalla oikeanlaisen ruohonleikkurin on ruohonleikkaaminen sujuvaa, mukavaa kesäistä puuhaa. Meiltä löydät ruohonleikkurit, ajoleikkurit ja trimmerit jokaiseen tarpeeseen, edullisin hinnoin. Monipuolisesta valikoimastamme löydät eri tyyppiset ja erilaisin leikkuumenetelmin varustellut koneet nurmikolle kuin nurmikolle.

Oikeanlainen ruohonleikkuri takaa täydellisen nurmikon

Kun harkitset ruohonleikkurin hankintaa, ota aina huomioon minkä kokoiselle ja tyyppiselle alueelle olet ruohonleikkuria hankkimassa. Pienessä pihassa sähkö-, akku- ja kelaleikkurit ovat oivallinen vaihtoehto perinteiselle polttomoottorikäyttöiselle ruohonleikkurille. Jos piha on iso ja vähäkasvuinen, paras valinta saattaa olla vetävä polttomoottorikäyttöinen ruohonleikkuri.

Oli pihan haaste mikä tahansa, meiltä löydät oikeanlaisen ruohonleikkurin nurmikollesi. Oikea ruohonleikkuri takaa ensiluokkaisen tuloksen.

Ruohonleikkurityypit

- polttomoottorikäyttöiset ruohonleikkurit
- sähkökäyttöiset ruohonleikkurit
- akkukäyttöiset ruohonleikkurit
- kelaruohonleikkurit


Polttomoottorikäyttöinen ruohonleikkuri

Polttomoottorileikkurit ovat yleisin ja myydyin ruohonleikkurityyppi. Ruohonleikkureita löytyy erikokoisia eri ominaisuuksilla ja leikkuuleveyksillä.

Polttomoottoriruohonleikkurit voivat olla työnnettäviä tai vetäviä, joko etu-, taka- tai nelivetoisia. Ruohonleikkurin runkomateriaali vaihtelee käyttötarpeen mukaan: kevyet leikkurit on varustettu muovisella rungolla, yleisin on teräsrunko ja kaikkein kestävimmät, ammattikäyttöön suunnatut koneet on varustettu alumiinivalurungolla.

Sähkö- ja akkukäyttöiset ruohonleikkurit

Sähkö- ja akkukäyttöiset ruohonleikkurit ovat pieniä ja sopivat ruohonleikkuuseen pienillä pihoilla, esimerkiksi rivitaloasunnoissa. Sähkökäyttöisten mallien etuja ovat niiden huoltovapaus, keveys ja hiljainen käyttöääni. Akkukäyttöisten ruohonleikkureiden etuna on niiden huolettomuus - sähköjohtoa ei tarvitse varoa ruohonleikkuun aikana.

Kelaruohonleikkuri

Kelaleikkurit ovat pieniä ja kevyitä lihasvoimalla työnnettäviä ruohonleikkureita. Kelaleikkurin etu on sen erittäin hyvä leikkuujälki. Kelaleikkurit sopivat pienille piha- alueille, esimerkiksi rivitalojen pihoille.

Haluatko kerätä ruohon talteen?

Kun mietit ruohonleikkurin hankintaa, mieti haluatko kerätä ruohon talteen vai jättää sen lannoitteeksi ajetulle nurmikolle. Ruohonleikkuri voi olla biosilppuava, ulosheittävä tai keräävä.

Työnnettävä tai vetävä ruohonleikkuri?

Ruohonleikkuri voi olla työnnettävä tai vetävä. Itsevetävä malli on kätevä isoilla ja piha- ja nurmialueilla. Jos ajettavalla alueella on paljon istutuksia, puita tai pensaita, ei vetävästä leikkurista ole välttämättä vastaavaa hyötyä. Pensaiden ja istutusten ympärillä on ruohonleikkuria kuitenkin työnnettävä, jotta leikkuujälki on laadukasta ja istutukset säästyvät vahingoilta.

Merkki: Stiga Tuotenro: STIGMULTICLIP747SAE
Tee ruohonleikkuusta helppoa silppuavalla Multiclip 747 S AE -ruohonleikkurilla. Voimanlähteenä kaksi synkronoitua 48V, 4 Ah -akkua, joiden ansiosta tämä edistyksellinen ruohonleikkuri suoriutuu jopa 800 m2 nurmialueista jopa 40 minuutissa yhdellä latauksella. Se on kahden koripallokentän ..
859.00 €
Veroton hinta:692.74 €
Merkki: Efco Tuotenro: EFLRI48T
Efcon uudet akkukäyttöiset puutarhakoneet ovat luotettavia, hiljaisia sekä käytännöllisiä. Akkusarjan koneet ovat kevyitä käyttää ja kaikkiin laitteisiin käy samat akut. Samat akut käyvät tällä hetkellä pensasleikkuriin, trimmeriin, lehtipuhaltimeen, työnnettävään ja itsevetävään ruohonleikk..
739.00 € 809.00 €
Veroton hinta:595.97 €
Grinder 46K XT 6,75 bioruohonleikkuri
-16 %
Merkki: Greenteam Tuotenro: GTGRINDER46K
Erittäin laadukas ammattikäyttöön suunniteltu bioruohonleikkuri suurilla pyörillä sekä tehokkaalla Kohler moottorilla. – Kohler XT 6,75 OHV 149cm³ moottori – leikkuuleveys 46 cm – biosilppuava – kaksoiskuulalaakeroidut – Pyörin halkaisija 200mm – 1-vipu korkeudensäätö, kevennetty – leikkuukorkeude..
569.00 € 679.00 €
Veroton hinta:458.87 €
Tuotenro: EFLRI44T
Efcon uudet akkukäyttöiset puutarhakoneet ovat luotettavia, hiljaisia sekä käytännöllisiä. Akkusarjan koneet ovat kevyitä käyttää ja kaikkiin laitteisiin käy samat akut. Samat akut käyvät tällä hetkellä pensasleikkuriin, trimmeriin, lehtipuhaltimeen, työnnettävään ja itsevetävään ruohonleikk..
569.00 € 610.00 €
Veroton hinta:458.87 €
Merkki: Stiga Tuotenro: STIGMULTICLIP747AE
Tehokasta ja vaivatonta ruohon leikkuuta. Edistyksellisen E-Power 48V, 4 Ah akun ansiosta silppuava Multiclip 747 AE Kit -leikkuri tarjoaa nämä molemmat ominaisuudet. Yhdellä latauksella tämä akkuleikkuri suoriutuu jopa 500 m2 nurmialueista jopa 25 minuutissa. Sen innovatiivinen silppuava ..
549.00 € 569.00 €
Veroton hinta:442.74 €
Merkki: Stiga Tuotenro: STIGMULTICLIP547AE
Silppuavassa Multiclip 547 AE Kit -ruohonleikkurissa on akku- ja polttomoottorikäyttöisyyden parhaat puolet. Polttomoottorin teho - ja akkukäyttöisen ruohonleikkurin mukavuus. Tämän tehokkaan, työnnettävän ruohonleikkurin voimanlähteenä on edistyksellinen E-Power 48V, 4 Ah akku, mikä mahdo..
519.00 €
Veroton hinta:418.55 €
Merkki: Efco Tuotenro: EFLRI44P
Efcon uudet akkukäyttöiset puutarhakoneet ovat luotettavia, hiljaisia sekä käytännöllisiä. Akkusarjan koneet ovat kevyitä käyttää ja kaikkiin laitteisiin käy samat akut. Samat akut käyvät tällä hetkellä pensasleikkuriin, trimmeriin, lehtipuhaltimeen, työnnettävään ja itsevetävään ruohonleikk..
499.00 € 549.00 €
Veroton hinta:402.42 €
Merkki: Stiga Tuotenro: STIGCOMBI48SEQ
Itsevetävä ruohonleikkuri 166 cc polttomoottorilla ja sähköstartilla. 4 leikkuumenetelmää: keräys, silppuaminen, sivulle- ja taaksepuhallus. Keruusäiliö 60 litraa.Itsevetävässä STIGA Combi 48 SEQ -ruohonleikkurissa on 46 cm leikkuuleveys ja 60 litran keruusäiliö täytön ilmaisimella. Teräsrun..
489.00 €
Veroton hinta:394.35 €
Stiga Multiclip 50SX ruohonleikkuri ST 170 OHV
Ei saatavana tällä hetkellä
Merkki: Stiga Tuotenro: STIGMULTICLIP50SX
Itsevetävässä STIGA Multiclip 50 SX -ruohonleikkurissa on 48 cm terä ja 166 cm³ STIGA-moottori, jonka nettoteho on 2,6 kW kierrosnopeuden ollessa 2 900 r/min. Silppuava Multiclip-leikkuumenetelmä leikkaa ruohon erittäin tarkasti sekä silppuaa sen erittäin hienoksi silpuksi ja puhaltaa sen ru..
465.00 €
Veroton hinta:375.00 €
Stiga Multiclip 47SQ ruohonleikkuri ST140 OHV
Ei saatavana tällä hetkellä
Merkki: Stiga Tuotenro: STIGMULTICLIP47SQ
Multiclip 47 SQ -ruohonleikkuri on suunniteltu erityisesti ruohon silppuamiseen. Silppuavassa Multiclip-menetelmässä ruoho leikkautuu pieneksi silpuksi ja se puhalletaan takasin ruohon juurille luonnolliseksi lannoitteeksi. Leikkurissa on on 45 cm leikkuuleveys sekä 5-portainen leikkuukorkeu..
399.00 €
Veroton hinta:321.77 €
Stiga Combi 48SQ ruohonleikkuri ST140
Ei saatavana tällä hetkellä
Merkki: Stiga Tuotenro: STIGCOMBI48SQ
Itsevetävä ruohonleikkuri, jossa on 139 cc polttomoottori ja neljä leikkuumenetelmää: keräys, silppuava Multiclip, sivullepuhallus ja taaksepuhallus. 60 litran keruusäiliö.Itsevetävässä STIGA Combi 48 SQ -ruohonleikkurissa on 46 cm leikkuuleveys ja 60 litran keruusäiliö. Teräs..
399.00 €
Veroton hinta:321.77 €
Stiga SLM 540 AE akkuruohonleikkuri 48V-4Ah
Tilapäisesti loppu, tulossa pian
Merkki: Stiga Tuotenro: STIGSLM540AE
Tehokas ja vankkarakenteinen, kuitenkin myös kevyt ja kompakti 48 V akkukäyttöinen ruohonleikkuri vakuuttaa suorituskyvyllään, kestävyydellään ja käsiteltävyydellään. SLM 540 AE -ruohonleikkurin leikkuuleveys on 38 cm ja sitä on erittäin helppo käsitellä vaatimattoman painon ansiosta Teho 48..
379.00 €
Veroton hinta:305.65 €
Näytetään 1 - 12 (Yhteensä 23. Sivuja 2.)
Sivustomme käyttää evästeitä asiakaspalvelumme parantamiseksi. Tietosuojaseloste.