OKSASILPPURI

Pihamme ja puutarhamme ovat täynnä pensaita ja puita. Oksasilppuri murskaa tai hakettaa oksat ja pensaiden varret näppärästi. Piha on jälleen siisti ja hakkeen voi hyötykäyttää puutarhassa; ravinteet palautuvat takaisin maahan ja puutarhasi kukoistaa entistä enemmän.

Sähköllä toimiva oksasilppuri

Sähkökäyttöinen oksasilppuri on suosituin hakkurityyppi. Se on ketterä ja siinä on hiljainen käyttöääni. Sähköinen oksasilppuri sopii kaikille piha- ja puutarha- alueille, omakotitalon suuresta puutarhasta rivitalon pienempään pihaan. Oksasilppuri murskaa tai hakettaa risut ja muut pienet puuainekset. Suuremmissa malleissa on omat syöttöaukot oksille sekä pehmeille kasviaineksille, kuten lehdille, kasvien varsille ja kaisloille. Sähkökäyttöisiä oksasilppureita löytyy valikoimastamme eri tehoilla ja ominaisuuksilla.

Polttomoottorikäyttöinen oksasilppuri

Jos työskentelet paikassa, jossa sähköä ei ole saatavilla, kuten puutarhassa, asuinalueilla tai puistoissa, tai jos käyttötarve on suurta ja järeää, on polttomoottorikäyttöinen oksasilppuri sinulle selkeästi paras valinta. Polttomoottorikäyttöiset mallit toimivat siellä missä tarvitaan ja ovat ihanteellisia työkoneita suurissa, tehoa vaativissa töissä.

Murskaavat ja leikkaavat silppurit

Oksasilppuri on joko murskaava tai leikkaava. Molemmat ovat tehokkaita työkaluja esimerkiksi piha- ja puutarhahommiin, silti pieniä eroja malleista löytyy.

Murskaavat oksasilppurit

- Murskaavat mallit tekevät oksajätteestä pientä pätkää.
- Käyttöääni on hiljaisempi kuin leikkaavissa oksasilppureissa.
- Niissä on peruustusvaihde, joka on erittäin kätevä ominaisuus tukoksen sattuessa.


Leikkaavat oksasilppurit

- Leikkaavat oksasilppurit työstävät materiaalista höylälastua.
- Niiden tekemä leikkuujäte on hienompaa kuin murskaavissa koneissa.


Ota oksasilppurin hankinnassa huomioon:

- Onko sinulla käyttöpaikassa sähköä vai ei?
- Oksasilppurin tehon tarve. Tarvitsetko oksasilppurin pieneen ja kevyeen risujen hakettamiseen vai suurempaan urakkaan?


Mikäli et löydä hakemaasi tuotetta, käytä tarkennettua hakua.
ValmistajaTuotenimiHinta
Oksasilppuri ProForest OS2500E ProForest koneet Oksasilppuri ProForest OS2500E 149.00€
119.00€
Oksamurskain ProForest OM2800E ProForest koneet Oksamurskain ProForest OM2800E 219.00€
189.00€
ProForest OS75BS oksasilppuri ProForest koneet ProForest OS75BS oksasilppuri 1150.00€
899.00€

Tulossivut:  1  Tuotteet 1 - 3 (3 tuotteesta)

Varaosat ja huollot

Olemme täyden palvelun verkkokauppa, meiltä saat varaosat oksasilppureihin ja muihin piha-, puutarha- ja metsäkoneisiin. Huoltomme palvelee kaikkia asiakkaita Turun alueella.

Pihakone.fi verkkokauppa

Olemme piha-, puutarha- ja metsäkoneiden myyntiin erikoistunut luotettava ja suomalainen verkkokauppa. Meiltä saat aina asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua: jos sinulla on kysymyksiä tai pohdit useiden eri mallien välillä, ota rohkeasti yhteyttä. Me autamme sinua valitsemaan oikean työkoneen, oikeaan työtarkoitukseen.

Yhteystiedot
02 254 6600
kauppa@pihakone.fi


Verkkokaupan lisäksi meiltä löytyy myymälä Turusta, jossa on laaja valikoima työkaluja ja koneita. Tervetuloa palvelevaan piha-, puutarha- ja metsäkonekauppaan!

Konetoimi Oy
Nuppulantie 7-9
20320 Turku


Ostoskorisi on tyhjä.
Suomen vahvimmat Platina. 2007 - 2017
pihakone.fi

Pihakone.fi verkkokauppa on 100% suomalainen, luotettava verkkokauppa. Olemme toimineet alalla jo vuodesta 1982. Verkkosivuiltamme saat tilattua nopeasti ja edullisesti lähes kaikki metsässä, pihassa ja puutarhassa tarvittavat koneet, varaosat ja tarvikkeet. Oli tarpeesi sitten ruohonleikkuri, moottorisaha, kiilahihna, ruohonleikkurin terä tai siimapää löydät sen verkkokaupastamme.

Verkkokaupastamme saat tilattua myös varaosia ja tarvikkeita lähes kaikkiin markkinoilla oleviin pienkoneisiin.

Kuvasto


SELAA TUOTEKUVASTOA