AJOLEIKKURI

Näytä: 
Onko nurmikon ajaminen raskasta ja aikaa vievää puuhaa? Ajoleikkuri helpottaa arkeasi huomattavasti ja nurmikon leikkaaminen sujuu jälleen mukavasti. Se on tehokas työväline nurmikoille ja puutarhoihin, joka muuntautuu talvisin lumitöihin ja syksyisin lehtien keruuseen. Ajoleikkureita on kahta eri tyyppiä: ketterä etuleikkuri ja suorituskyvyltään tehokkaampi traktorimallinen ajoleikkuri.

Miksi ajoleikkuri on hyvä hankinta?

- Nurmikonleikkuu helpottuu ja nopeutuu.
- Ajoleikkureissa on tehokas suorituskyky.
- Ajoleikkuri on monipuolinen ja ympärivuotinen työväline, joka muuntautuu moneen erilaisten lisälaitteiden avulla.


Etuleikkuri on ketterä ja helposti hallittava

Etuleikkurin suurimmat edut ovat sen ketteryys ja tarkka hallittavuus. Se on tehokas, näppärä ja helposti hallittava monissa eri olosuhteissa ja alustoilla. Koska etuleikkurissa leikkaava terä on koneen edessä, näkyvyys työalueelle on erinomainen ja etuleikkurilla päästään helposti haastaviinkin paikkoihin, kuten pensaiden ja penkkien alle sekä lähelle seinää. Näin leikkuujälki on laadukasta ja viimeistelyleikkuun tarve minimoituu.

Traktorimallinen ajoleikkuri on tehokas työkone

Traktorimalli on suorituskyvyltään yleisesti etuleikkuria tehokkaampi. Puutarhatraktorin työleveydet ovat suuret, joten työ sujuu jouhevasti. Traktorimallissa leikkuuterä sijaitsee koneen keskiosassa, joten koneen ketteryys puolestaan ei ole aivan täysin samaa luokkaa kuin etuleikkurissa. Tehoa puutarhatraktorista löytyy ja se on monipuolinen työväline myös lumi- ja metsätöihin.

Ajoleikkureita pieneen ja suureen tarpeeseen

Valikoimastamme löydät ajoleikkurit moneen tarpeeseen. Myymme nurmikkoalueille ja puutarhoihin soveltuvia koneita sekä myös tehokkaampia ammattimaisempaan käyttöön tarkoitettuja ajoleikkureita. Ajoleikkuria voi monipuolisten lisävarusteiden ansiosta käyttää myös lumitöihin, metsätöihin tai syksyisin lehtien keruuseen. Ajoleikkurista on moneksi!

Ympärivuotinen työväline lisävarusteiden ansiosta

Ajoleikkuri mukautuu jokaiseen säähän ja vuodenaikaan. Kattavan lisälaitevalikoiman ansiosta ajoleikkuri soveltuu ympärivuotiseksi työkoneeksi ja moninaisiin työtehtäviin. Ajoleikkureiden lisävarusteisiin kuuluvat muun muassa ruohonkerääjä, lannoitteen levittäjä, lehtien kerääjä, peräkärry, puskulevy ja lumilinko.

Mikäli et löydä hakemaasi tuotetta, käytä tarkennettua hakua.
ValmistajaTuotenimiHinta
Alpina BT 98 SD-B ajoleikkuri Stiga Alpina BT 98 SD-B ajoleikkuri 1690.00€
1590.00€
Alpina BT 108SD HC ajoleikkuri Stiga Alpina BT 108SD HC ajoleikkuri 1895.00€
1795.00€
Husqvarna TS238 ajoleikkuri Husqvarna Husqvarna TS238 ajoleikkuri 2799.00€
2690.00€
Alpina BT 98 HCB ajoleikkuri, keräävä Alpina BT 98 HCB ajoleikkuri, keräävä 2490.00€
2395.00€

Tulossivut:  1  Tuotteet 1 - 4 (4 tuotteesta)

Varaosat ja huollot

Pihakone.fi on täyden palvelun verkkokauppa. Meiltä saat varaosat kaikkiin piha-, puutarha- ja metsäkoneisiin. Jos asut Turun seudulla, huoltomme palvelee asiakkaita Nuppulantiellä.

Pihakone.fi verkkokauppa

Olemme puutarha-, piha- ja metsäkoneiden myyntiin erikoistunut verkkokauppa. Jos sinulla on kysyttävää tai haluat apua ajoleikkurin valinnassa, ammattitaitoinen ja kokenut henkilökunta auttaa sinua kaikissa asioissa. Ota rohkeasti yhteyttä, niin me autamme sinua löytämään tarpeita ja käyttötarkoitusta vastaavan tuotteen valikoimastamme.

Yhteystiedot
02 254 6600
kauppa@pihakone.fi


Verkkokaupan lisäksi palvelemme Turussa. Myymälässämme on laaja valikoima puutarha-, piha- ja metsäkoneita. Tervetuloa tutustumaan tuotteisiin paikan päälle!

Konetoimi Oy
Nuppulantie 7-9
20320 Turku


Ostoskorisi on tyhjä.
Suomen vahvimmat Platina. 2007 - 2017
pihakone.fi

Pihakone.fi verkkokauppa on 100% suomalainen, luotettava verkkokauppa. Olemme toimineet alalla jo vuodesta 1982. Verkkosivuiltamme saat tilattua nopeasti ja edullisesti lähes kaikki metsässä, pihassa ja puutarhassa tarvittavat koneet, varaosat ja tarvikkeet. Oli tarpeesi sitten ruohonleikkuri, moottorisaha, kiilahihna, ruohonleikkurin terä tai siimapää löydät sen verkkokaupastamme.

Verkkokaupastamme saat tilattua myös varaosia ja tarvikkeita lähes kaikkiin markkinoilla oleviin pienkoneisiin.

Kuvasto


SELAA TUOTEKUVASTOA