PUUNHALKAISUKONE

Metsä, puu ja puunhalkaisukone. Suomessa monet kotitaloudet lämpiävät edelleen puulla tai puuta hyödynnetään osana omakotitalon lämmitystä. Kirveen kanssa klapien teko on rankkaa ja aikaavievää puuhaa, kunto meinaa väkisin loppua jossain vaiheessa kesken - puunhalkaisukoneen puhti ei lopu kesken. Puunhalkaisukone on erinomainen työväline polttopuiden tekoon, se halkaisee rungonpätkät polttopuiksi vaivattomasti. Puunhalkaisukoneisiin on saatavana ristikkoteriä, joilla pöllit saadaan halkaistua suoraan useampaan osaan.

Miksi puunhalkaisukone on hyvä hankinta?

- Puunhalkaisukone ei väsy. Rankka polttopuiden hakkaaminen helpottuu huomattavasti, kun käytössä on halkaisukone.
- Työskentely on mukavaa ja työtä jaksaa tehdä yhtäjaksoisesti pitkään.
- Halkaisukone halkaisee myös vaikeat puut, johon kirves ei pysty.
- Konetta on turvallista käyttää - molemmat kädet tulee olla koneen käyttökytkimillä, jotta laite toimii ja puu halkeaa.
- Puunhalkaisukoneella pystyy halkaisemaan jopa metrin mittaisia pöllejä.


Sähkökäyttöinen puunhalkaisukone

Ominaisuuksiltaan samanlaisissa sähkö- ja polttomoottorikäyttöisissä halkaisukoneissa on sama halkaisuteho, kummatkin ovat yhtä tehokkaita. Sähkökäyttöiset koneet halkaisevat maksimissaan 104 cm pituisia pöllejä. Halkaisukoneen puristusvoima vaihtelee, toiset puulajit ovat kovempia kuin toiset ja tarvitsevat enemmän halkaisuvoimaa. Halkaisukone on turvallinen ja helppokäyttöinen - molemmat kädet ovat käyttökytkimillä, jotta laite toimii ja puu halkeaa.

Polttomoottorikäyttöinen puunhalkaisukone

Jos sinulla ei ole sähköä saatavilla, esimerkiksi mökillä, valitse polttomoottorikäyttö inen puunhalkaisukone. Polttomoottorikone halkaisee samalla tavalla puupöllit kuin sähköinen halkaisukone, mutta ilman sähköä. Voit halkaista polttomoottorikoneella jopa metrin mittaisen rungonpätkän. Kun hankit halkaisukoneen, raskas kirvestyö jää historiaan.

Ota puunhalkaisukoneen hankinnassa huomioon:

- Minkä mittaisia klapeja pystyt polttamaan takassa, uunissa tai saunan pesässä? Jos näihin mahtuu vain alle 40 cm pitkä puu, mitoita puunhalkaisukone tämän mukaan.
- Haluatko vaaka- vai pystymallisen halkaisukoneen? Vaakamalliset ovat pienempiä ja kevyempiä, ne myydään jalustan kanssa tai ilman. Pystymallit ovat painavampia, mutta niiden kanssa työskentely on hieman vaakamallisia malleja nopeampaa. On pitkälti makuasia kumpaa mallia haluat käyttää.
- Jos tiedät että metsässäsi kasvaa kovia puulajeja, valitse suorituskyvyltään tehokkaampi halkaisukone. Seitsemän tonnin puunhalkaisukoneella halkeaa jo kaikki Suomessa kasvavat puulajit vaivatta.
- Onko puunhalkaisupaikalla käytössä sähköä vai ei?


Mikäli et löydä hakemaasi tuotetta, käytä tarkennettua hakua.
ValmistajaTuotenimiHinta
Puunhalkaisukone Fellotool LS7T Puunhalkaisukone Fellotool LS7T 655.00€
579.00€
Puunhalkaisukone Fellotool LS9T Puunhalkaisukone Fellotool LS9T 770.00€
675.00€
Puunhalkalkaisukone ProForest LSH6T-52 ProForest Puunhalkalkaisukone ProForest LSH6T-52 340.00€
299.00€

Tulossivut:  1  Tuotteet 1 - 3 (3 tuotteesta)

Varaosat ja huollot

Olemme täyden palvelun verkkokauppa, josta saat varaosat kaikkiin piha-, puutarha- ja metsäkoneisiin. Huoltopisteemme palvelee kaikkia asiakkaita kivijalkamyymälämme yhteydessä Turussa.

Pihakone.fi verkkokauppa

Olemme piha-, puutarha- ja metsäkoneiden myyntiin erikoistunut suomalainen,luotettava verkkokauppa. Meiltä saat ammattitaitoista ja ystävällistä palvelua joka tilanteessa. Onko sinulla kysymyksiä, joihin et löydä verkkokaupasta vastausta tai pohdit useiden eri vaihtoehtojen välillä, ota rohkeasti yhteyttä. Me autamme sinua valitsemaan oikeanlaisen työkoneen oikeaan käyttötarkoitukseen.

Yhteystiedot
02 254 6600
kauppa@pihakone.fi


Verkkokaupan lisäksi meiltä löytyy myymälä Turusta, jossa on laaja valikoima työkaluja ja koneita. Tervetuloa palvelevaan piha-, puutarha- ja metsäkonekauppaan!

Konetoimi Oy
Nuppulantie 7-9
20320 Turku


Ostoskorisi on tyhjä.
Suomen vahvimmat Platina. 2007 - 2017
pihakone.fi

Pihakone.fi verkkokauppa on 100% suomalainen, luotettava verkkokauppa. Olemme toimineet alalla jo vuodesta 1982. Verkkosivuiltamme saat tilattua nopeasti ja edullisesti lähes kaikki metsässä, pihassa ja puutarhassa tarvittavat koneet, varaosat ja tarvikkeet. Oli tarpeesi sitten ruohonleikkuri, moottorisaha, kiilahihna, ruohonleikkurin terä tai siimapää löydät sen verkkokaupastamme.

Verkkokaupastamme saat tilattua myös varaosia ja tarvikkeita lähes kaikkiin markkinoilla oleviin pienkoneisiin.

Kuvasto


SELAA TUOTEKUVASTOA