KLAPISIRKKELI

Suomi on metsien ja puiden maa. Klapisirkkeli katkaisee puiden rangat halutun mittaisiksi pätkiksi, jotka puunhalkaisukone puolestaan halkaisee valmiiksi polttopuuksi. Polttopuiden hakkaaminen ja työstäminen on monelle erittäin tuttua hommaa. Omakotitalot ja mökit lämpiävät usein puulla tai lämmitystä täydennetään takoilla ja uuneilla. Kunnolliset työvälineet, kuten moottorisaha, klapisirkkeli ja puunhalkaisukone helpottavat polttopuiden tekoa erittäin paljon. Työ sujuu nopeammin ja turvallisemmin kun käytössä ovat kunnon työvälineet. Myös työn rasitus vähenee huomattavasti, kun kone tekee valtaosan työstä.

Miksi klapisirkkeli on mainio hankinta?

- Rankojen pätkiminen on nopeaa ja tehokasta.
- Klapisirkkeli helpottaa työn rasitusta.
- Sirkkeli on helppokäyttöinen.
- Klapisirkkelillä pätkit puut turvallisemmin kuin esimerkiksi moottorisahalla.
- Sirkkelin kovapalaterät ovat erittäin kestäviä ja pitkäikäisiä.


Klapisirkkeli on tehokas työväline

Klapisirkkeli on tehokas työväline erikokoisten puiden runkojen katkomiseen. Sirkkeleitä löytyy eri tehoilla ja suorituskyvyillä. Valitse omaan tarkoitukseesi sopiva sirkkeli. Isolla sirkkelillä pystyt pätkimään myös pienempiä rankoja, mutta pienen sirkkelin rajat tulevat vastaan jossain vaiheessa. Kannattaakin mieluiten arvioida oma sirkkelin käyttötarve hieman yläkanttiin.

Valovirta ja voimavirta sirkkelit

Klapisirkkelit toimivat joko valo- tai voimavirralla. Jos tarvitset suurta suorituskykyä ja tehoa järeiden puiden runkojen pätkimiseen, kannattaa sinun valita voimavirta klapisirkkeli. Jos taas pätkittävät rangat ovat suhteellisen ohuita, riittää sinulle mainiosti normaalilla valovirralla toimiva sirkkeli.

Klapisirkkelin terät

Klapisirkkelin terien koko vaihtelee. Jälleen kerran mieti omaa käyttötarkoitustasi ja tarvettasi; minkä paksuista runkoa sirkkelin pitää pystyä katkomaan. Sirkkelin kovapalaterät ovat nimensä mukaisesti lujaa tekoa ja kestävät puun pinnan pieniä epäpuhtauksia mainiosti.

Klapisirkkeli on turvallinen työväline

Puiden runkojen pätkimiseen klapisirkkeli on huomattavasti turvallisempi vaihtoehto kuin moottorisaha. Ja myös nopeampi. Kun puusavottaa on tiedossa, kannattaa satsata sirkkeliin.

Mikäli et löydä hakemaasi tuotetta, käytä tarkennettua hakua.
ValmistajaTuotenimiHinta
Fellotool LS700 klapisirkkeli 400V Fellotool LS700 klapisirkkeli 400V 825.00€
729.00€

Tulossivut:  1  Tuotteet 1 - 1 (1 tuotteesta)

Varaosat ja huollot

Olemme täyden palvelun kauppa, meiltä saat varaosat klapisirkkeleihin ja muihin metsä-, piha- ja puutarhakoneisiin. Huoltopisteemme sijaitsee Turussa ja palvelee kaikissa pienkoneiden huoltoasioissa.

Pihakone.fi verkkokauppa

Olemme metsä-, piha- ja puutarhakoneiden myyntiin erikoistunut luotettava verkkokauppa. Asiakaspalvelijamme ovat alan ammattilaisia, jos sinulla on kysymyksiä tai pohdit eri mallien välillä, ota rohkeasti yhteyttä. Me autamme sinua mielellämme.

Yhteystiedot
02 254 6600
kauppa@pihakone.fi


Kivijalkamyymälämme sijaitsee Turussa. Myymälästä löydät laajan valikoiman työkaluja ja koneita. Tervetuloa palvelevaan metsä-, piha- ja puutarhakonekauppaan!

Konetoimi Oy Nuppulantie 7-9
20320 Turku


Ostoskorisi on tyhjä.
Suomen vahvimmat Platina. 2007 - 2017
pihakone.fi

Pihakone.fi verkkokauppa on 100% suomalainen, luotettava verkkokauppa. Olemme toimineet alalla jo vuodesta 1982. Verkkosivuiltamme saat tilattua nopeasti ja edullisesti lähes kaikki metsässä, pihassa ja puutarhassa tarvittavat koneet, varaosat ja tarvikkeet. Oli tarpeesi sitten ruohonleikkuri, moottorisaha, kiilahihna, ruohonleikkurin terä tai siimapää löydät sen verkkokaupastamme.

Verkkokaupastamme saat tilattua myös varaosia ja tarvikkeita lähes kaikkiin markkinoilla oleviin pienkoneisiin.

Kuvasto


SELAA TUOTEKUVASTOA