Yritysinfo

Pihakone on Konetoimi Oy:n aputoiminimi. Pihakone.fi toimii Konetoimi Oy:n verkkokauppana yksityisasiakkaille.

Pihakone.fi:n verkkokaupan tarkoitus on tarjota pienkoneita, tarvikkeita ja varaosia yksityisasiakkaille ympäri Suomen kilpailukykyisin hinnoin. Monista verkkokaupoista poiketen myymme kaikki tuotteet omasta varastostamme jolloin toimitusajat ovat mahdollisimmat pienet. Oma maahantuonti takaa että voimme tarjota laadukkaita tuotteita kilpailukykyisin hinnoin.

Pihakone.fi verkkokaupan omistaja Konetoimi on perustettu 1982. Päätoimiala on pienkoneiden, tarvikkeiden ja varaosien tukku- ja vähittäismyynti. Kaikki Pihakone.fi verkkokaupassa olevat tuotteet toimitetaan Konetoimi Oy Turun varastosta.

Verkkokaupassamme myytäviä tuotemerkkejä ovat mm. italialainen Efco, ruotsalainen Husqvarna, ruotsalainen Klippo, saksalainen Brill, italialainen Greenteam, Italialainen Grillo jne. Omana tuotemerkkinä meillä on myynnissä ProForest, jonka tuotteita valmistetaan monessa eri maassa.

Ostoskorisi on tyhjä.
Suomen vahvimmat Platina. 2007 - 2017
pihakone.fi

Pihakone.fi verkkokauppa on 100% suomalainen, luotettava verkkokauppa. Olemme toimineet alalla jo vuodesta 1982. Verkkosivuiltamme saat tilattua nopeasti ja edullisesti lähes kaikki metsässä, pihassa ja puutarhassa tarvittavat koneet, varaosat ja tarvikkeet. Oli tarpeesi sitten ruohonleikkuri, moottorisaha, kiilahihna, ruohonleikkurin terä tai siimapää löydät sen verkkokaupastamme.

Verkkokaupastamme saat tilattua myös varaosia ja tarvikkeita lähes kaikkiin markkinoilla oleviin pienkoneisiin.

Kuvasto


SELAA TUOTEKUVASTOA